Inici Actualitat Les propostes musicals del Consell de Joventut de Taradell per a la...

Les propostes musicals del Consell de Joventut de Taradell per a la Festa Jove 2018

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell ja ha fet públics els grups que actuaran a la Festa Jove 2018. Seran dos dies de concerts, dijous 23 d’agost i dissabte 25 d’agost al Pavelló d’esports El Pujoló.

El dijous la festa començarà a partir de les 11 de la nit amb l’incombustible Miquel del Roig i les seves peculiars versions. Tot seguit, serà el torn pel grup de Santa Maria d’Oló S’Temple Bar, que interpretarà música que fusiona sons irlandesos i catalans amb un aire molt festiu. El tercer grup en actuar seran els punxadiscos Tres de Pego. Les actuacions del dijous comptarà amb una festa de confeti. A la carpa alternativa hi haurà Dj Nandu (Techno rules) i Dj Zion.

El dissabte 25 d’agost la festa començarà a les 12 de la nit amb l’actuació del grup L’Eskerda de la comarca d’Osona que proposarà versions molt actuals. Tot seguit, serà el torn per la formació Pelat i Pelut, constituït per músics de diferents bandes, que portaran versions amb estil molt festiu i temes propis la rumba com a característica. Tancaran l’escenari principal Dj Capde i Dj Fez. A la carpa alternativa hi haurà Dj Right i Dj Muchnik.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments