Inici Actualitat S’obren les inscripcions per la 3a Baixada de carretons de Festa Major...

S’obren les inscripcions per la 3a Baixada de carretons de Festa Major que canvia de recorregut

0
COMPARTIR

La 3a edició de la Baixada de Carretons de Taradell, amb motiu de la Festa Major d’estiu, ja ha obert les inscripcions. Ho fa amb una novetat i és que es canvia de recorregut. En lloc d’aprofitar la baixada de la Ronda Vilademany, enguany el traçat buscarà que tingui més dificultat i més atractiu amb giragonses.

Començarà al carrer Balmes (amb l’encreuament amb el carrer Centenari dels Ocellaires)  on aprofitarà la forta baixada fins a la Plaça dels Homenatges a la Vellesa (davant de la residència) que s’haurà de vorejar per encarar el carrer Doctor Flèming. D’aquesta manera, no serà únicament una baixada, dificultada amb bales de palla, com en els dos primers anys.

La Baixada de Carretons està organitzada pel Consell de Joventut de Taradell i tindrà lloc el dimecres 22 d’agost a partir de les 7 de la tarda. Les inscripcions ja es poden fer via mail a conselljt@gmail.com o a través del facebook. El preu anticipat fins el 21 d’agost és de 10 euros per carretó.

Els carretons poden ser per a un màxim de 7 persones i han d’estar fets per als propis participants. Hi haurà un premi de 125 euros al carretó més ràpid i un altre, de la mateixa quantia, per al més original.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments