Inici Actualitat El taradellenc Jordi Tulleuda guanya els Jocs Mundials de la Joventut de...

El taradellenc Jordi Tulleuda guanya els Jocs Mundials de la Joventut de trial en categoria aleví

0
COMPARTIR
Foto: UCI Trials

Després de ser quart el 2016 i en la seva quarta participació, el taradellenc Jordi Tulleuda s’ha proclamat campió dels Jocs Mundials de la Joventut de trial. Ho ha fet en la categoria aleví i a la localitat italiana de Lazzate, prop de Milà.

Tulleuda ha fet una competició exemplar, ja que dissabte es va classificar per a la final com a primer de la seva categoria. Aquest diumenge ha confirmat el títol, per davant del francès Luka Pasturel i el japonès Kotaro Yokota.

Cal destacar que dissabte també es va proclamar campió del món en la competició per equips, dins de l’equip espanyol, per davant de la República Txeca i França. Un equip espanyol format per majoria de trialers catalans (Joan Fulsaba, Jordi Tulleuda, Martí Yelamos, Toni Guillen i Alba Riera).

Els Mundials de trial són una competició per als menors de 16 anys i reunia més de 180 participants procedents de 18 països diferents. Hi havia sis categories diferents i es disputaven en dues fases, semifinals i finals.

Foto: Level Trial School
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments