Inici Actualitat Un cotxe es carrega el radar pedagògic de l’entrada de Taradell

Un cotxe es carrega el radar pedagògic de l’entrada de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte al matí s’ha produït un accident de trànsit a la carretera de Taradell a Vic, la B-520. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 8:14h del matí, després que un turisme hagi patit una sortida de via. L’accident s’ha produït just a l’entrada, poc després de passar el barri de la Madriguera i el vehicle s’ha carregat el radar pedagògic que hi ha en aquest punt (com es veu a la imatge). L’únic conductor del vehicle sinistrat ha sortit il·lès.

Aquest és un dels quatre radars que l’Ajuntament de Taradell va instal·lar fa un any, precisament a finals de juliol del 2017, per controlar la velocitat dels vehicles. Es van col·locar dos radars a la carretera de Vic a Taradell, un entrant i l’altre sortint, i dos més a la ronda de Ponent, a l’alçada del camí de Marenga on hi ha un pas de vianants. En aquestes vies els vehicles han de circular a un màxim de 50 km/h.

Els radars pedagògics no sancionen i busquen conscienciar els conductors perquè moderin la velocitat. S’anomenen pedagògics perquè quan passa un cotxe detecten i mostren en un panell lluminós la velocitat a la qual circula.

Radar visible sortint de Taradell cap a Vic
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments