Inici Actualitat El Taradell Camina 2018 tanca edició amb un sopar solidari

El Taradell Camina 2018 tanca edició amb un sopar solidari

0
COMPARTIR

La setena edició del Taradell Camina, que durant els mesos de juny i juliol ha proposat caminades els dimarts i els dijous, va finalitzar aquest dimarts 31 de juliol. Ho va fer amb una última caminada que va acabar amb un sopar per als participants. Aquest es va fer als jardins del Centre cultural Costa i Font.

L’organització, a càrrec de Som Dones i el Centre Excursionsta Taradell i la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, va proposar un sopar a base d’entrepans. Cal destacar que ells participants van pagar un euro més per l’entrepà i aquest extra es destinarà a la Marató de TV3 d’aquest 2018 que estarà dedicada a la lluita contra el càncer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments