Inici Actualitat La 5a Cronodipòsit de Taradell tindrà lloc el dimarts 21 d’agost

La 5a Cronodipòsit de Taradell tindrà lloc el dimarts 21 d’agost

0
COMPARTIR

La popular Cronodipòsit popular de Taradell tindrà cinquena edició durant la Festa Major d’estiu. Aquest any es farà el dimarts 21 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda i continuarà comptant amb cronometratge professional i serà gratuïta per als participants.

La Cronodipòsit es basa únicament en veure quin és el participant més ràpid en completar un petit circuit pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. Després de tres edicions el rècord de la prova és de 37,631 segons en la categoria masculina i 44,835 segons en la femenina. Hi haurà premis per als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina. També hi haurà algun sorteig per als participants.

La filosofia de la prova és oferir una proposta lúdica i popular a la Festa Major de Taradell. A més, els participants tindran l’oportunitat de pujar a un dels espais més emblemàtics de Taradell i contemplar les vistes del municipi. Però al mateix temps també seran recompensats.

Concurs d’instagram

El públic present també podrà aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Al concurs hi poden participar tant públic com participants amb l’etiqueta #5acronodiposit. L’únic requisit és tenir compte instagram i seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram es publicaran les bases).

La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d’hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions. Les places són limitades. Hi poden participar els majors de 16 anys.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Mas Gasala, Centre Mèdic Estètic Lourdes,  CosFisicwell i Engranatges Rafart com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Excursionista Taradell, Masia Vila-rasa, Ca l’Albeert i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments