Inici Actualitat El CP Taradell començarà la lliga 2018-2019 a la pista del Mataró

El CP Taradell començarà la lliga 2018-2019 a la pista del Mataró

0
COMPARTIR

Inici exigent per al Club Patí Taradell en la segona temporada consecutiva a la Primera divisió espanyola d’hoquei patins, que aquest any es denominarà Ok Lliga Plata. L’inici de lliga serà el 20 d’octubre i els taradellencs jugaran a la pista del Mataró, equip que va acabar setè en l’anterior lliga.

L’última jornada es disputarà l’1 de juny i el CP Taradell tancarà la lliga viatjant fins a Galícia, a la pista del filial del Liceo de la Corunya. L’únic derbi possible, davant del CP Manlleu, arribarà molt d’hora. Serà a la jornada 3, el 3 de novembre, al pavelló del Pujoló. El partit al pavelló manlleuenc es disputarà el 2 de març.

L’Ok Lliga Plata comptarà amb 14 equips que són els següents equips: HC Liceo, CP Manlleu, CHP Sant Feliu, CP Vilanova, Lleida Alpicat, Barça Lassa, CP Raspeig, Shum Frit Ravich, CH Mataró, CP Taradell, CP Vilafranca, CP Tordera, Arenys de Munt i CH Palafrugell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments