Inici Actualitat Jordi Tulleuda es proclama campió de la Copa d’Espanya 2018 en categoria...

Jordi Tulleuda es proclama campió de la Copa d’Espanya 2018 en categoria aleví

0
COMPARTIR
Jordi Tulleuda, el primer per l'esquerra.

Nou títol per al taradellenc Jordi Tulleuda. Aquest cap de dissabte a Irún es va disputar la quarta i última prova de la Copa d’Espanya de trial 2018 i el taradellenc va guanyar-la en categoria aleví.

Tulleuda arribava líder a l’última prova, després del triomf a al tercera prova de Cartagena. A Irún en va tenir prou fent el segon lloc de la prova, que comptava amb unes zones on predominaven els troncs i les roques grans.

En aquesta Copa d’Espanya també hi va prendre part Jordi Araque en categoria elit. Va ser novè a Irún i al campionat ha acabat en onzena posició. I Guillem Tulleuda en categoria principiant, que va ser cinquè a la prova i setè a la general. Guillem Oliver també hi ha pres part, però no va participar a l’última prova. A la general ha acabat sisè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments