Inici Actualitat Calen 35.000 donants de sang i a Taradell dilluns es fa un...

Calen 35.000 donants de sang i a Taradell dilluns es fa un acapte

0
COMPARTIR

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya fa una crida perquè necessita sang. I és que durant els mesos de juliol i agost les donacions baixen un 30% pels canvis d’hàbits durant les vacances. Per això, ha iniciat aquest dijous la campanya d’estiu ‘Omple la bossa de vida’ perquè es calcula que fins a finals d’agost es necessitaran uns 35.000 donants de sang per atendre tots els malalts i accidentats.

A Taradell dilluns hi haurà una oportunitat per ser donant. El Centre cultural Costa i Font acollirà un acapte de sang a partir de 2/4 de 5 de la tarda i fins a 2/4 de 10 de la nit. Tothom qui faci una donació rebrà una bossa de roba de regal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments