Inici Actualitat Divendres es presenta un documental sobre el conjunt musical Els Brillant’s de...

Divendres es presenta un documental sobre el conjunt musical Els Brillant’s de Taradell

0
COMPARTIR

El Grup de Recerca Local de Taradell estrenarà aquest divendres ‘Ballant amb els Brilant’s‘ un documental d’uns 40 minuts que repassa la història del conjunt taradellenc Els Brillant’s (1966-2016). Per fer-ho s’ha entrevistat a un total de 15 persones. Quatre dels músics fundadors del grup: Vicenç Tió, Paco Sánchez, Ramon Pey i Toni Masó i cinc dels músics que han format part de la banda al llarg d’aquest 50 anys: Quico Santamaria, Albert Bartolomé, Toni Puigdollers, Ramon Casellas i Jaume Boguñà.

El documental explica la història d’Els Brillant’s, els seus inicis, la seva ràpida i gran evolució, els llocs on tocaven, amb qui van compartir escenari i com van sobreviure fins l’any 2016 quan, després d’uns anys de molta crisis van decidir posar punt i final.

La presentació del documental començarà a les 10 de la nit als Jardins del Centre cultural Costa i Font. Cap a les 11 de la nit es farà un concert amb els músics que han format part de la banda, i un fi de festa amb el grup Gats. També s’hi podrà veure una exposició amb material i documentació de la formació musical taradellenca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments