Inici Actualitat Quatre podis taradellencs a la segona prova de la Copa Barcelona 2018...

Quatre podis taradellencs a la segona prova de la Copa Barcelona 2018 de trial

0
COMPARTIR
Ferran Serra, segon classificat

La segona prova de la Copa Barcelona de trial en bicicleta va deixar un bon balanç per als taradellencs. Dos d’ells van pujar al podi. En categoria aleví, Ferran Serra va ser segon. En la categoria R1 un altre podi taradellenc. Guillem Oliver va acabar en tercera posició. En la categoria prebenjamí, Marcel Ricart, va ser segon. I en la categoria Open blau, Guillem Tulleuda va ser segon,

També cal destacar les bones actuacions de Jordi Tulleuda, cinquè, i de Marc Serra, novè, en categoria R2. La prova va tenir lloc a Sant Antoni de Vilamajor al Vallès Oriental. El campionat compta amb un total de quatre proves.

Guillem Tulleuda, segon classificat
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments