Inici Actualitat Jordi Povedano es proclama campió de la Copa Osona de trial en...

Jordi Povedano es proclama campió de la Copa Osona de trial en categoria R3

0
COMPARTIR

Títol per al taradellenc Jordi Povedano en la categoria R3 a la Copa Osona de trial en bicicleta. Amb un tercer lloc en l’última prova, celebrada aquest dissabte a Vic, en va tenir prou per guanyar el campionat, que comptava amb cinc proves.

Cal destacar un altre podi taradellenc. Marcel Ricart, que va guanyar l’última prova, ha acabat en segona posició en la categoria prebenjamí. El seu germà, Aniol Ricart, que no va participar a la prova, ha acabat quart.

També cal destacar la participació de diferents taradellencs en aquesta edició 2018 de la Copa Osona. En categoria Open blau Guillem Tulleuda ha acabat setè. En categoria aleví, cinquena posició per Ferran Serra. En categoria R3 desena posició per Marc Serra. En categoria R2 novena posició per Jordi Tulleuda. En categoria R1 sisena posició per Guillem Oliver. I en elit masculí quarta posició per Jordi Araque.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments