Inici Actualitat Taradell acull la presentació del llibre de Jordi Borràs ‘Dies que duraran...

Taradell acull la presentació del llibre de Jordi Borràs ‘Dies que duraran anys’

0
COMPARTIR

El fotoperiodista Jordi Borràs va ser aquest dimecres al vespre al Centre cultural Costa i Font per presentar el seu llibre sobre el dia del referèndum de l’1 d’octubre de 2017. La publicació titulada ‘Dies que duraran anys’ mostra a través d’un recull de fotografies com es va viure a nivell català des del 6 de setembre fins abans a l’exili de Puigdemont a Brusel·les, i sobretot el referèndum marcat per les càrregues de la Guardia Civil i la Policia Nacional.

És una publicació amb textos de diverses persones i fotos de diversos fotògrafs perquè segons Jordi Borràs “volíem mostrar que hi ha hagut tants referèndums com persones van votar”.

En l’acte, organitzat per ERC Taradell, hi va assistir un gran nombre de públic que va omplir la sala del mig del Centre cultural. El fotoperiodista va explicar per ordre cronològic els fets viscuts amb anècdotes o fets poc coneguts i alertant que molts d’ells es van orquestrar amb clara intenció. Així va explicar que el 20 de setembre una persona el va alertar que els vehicles de la Guàrdia Civil davant de la conselleria d’Economia estaven oberts i els havien deixat amb armes i munició. I va recordar que sobre els dos vehicles de la Guàrdia Civil “els primers en pujar-hi van ser fotògrafs perquè no hi havia angle per fer la foto” i va afegir “jo vaig tenir un moment de lucidesa” i no hi va pujar “però ningú hagués imaginat que això seria una excusa per empresonar persones pacífiques”.

Tampoc va oblidar la part divertida quan va fer referència que aquest cap de setmana tenia un acte a Sant Esteve de les Roures. “Afortunadament ens hem pres certes situacions amb humor”, va dir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments