Inici Actualitat Els alumnes de 3r d’ESO de l’INS Taradell van realitzar un recapte...

Els alumnes de 3r d’ESO de l’INS Taradell van realitzar un recapte per a Càritas

0
COMPARTIR

L’alumnat de tercer d’ESO de l’Institut de Taradell ha portat a terme un recapte de productes de neteja i higiene personal en benefici de Càritas Taradell. La iniciativa ha estat programada en el marc de l’assignatura de Cultura i valors ètics per tal de concretar el servei comunitari en el que ha de participar tot l’alumnat d’ESO abans d’acabar l’etapa.

Durant el tercer trimestre els alumnes han dissenyat i executat una campanya de propaganda i difusió de la iniciativa, que ha implicat l’administració municipal dels diferents pobles, els centres educatius, a més dels comerços que s’hi han volgut afegir. Els resultats del projecte han desbordat les expectatives més optimistes, la qual cosa és atribuïble tant al grau d’implicació de l’alumnat com a la generositat dels donants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments