Inici Actualitat Jordi Tulleuda, campió, i Jordi Araque, tercer, al Campionat d’Espanya de trial...

Jordi Tulleuda, campió, i Jordi Araque, tercer, al Campionat d’Espanya de trial 2018

0
COMPARTIR

Tercer títol consecutiu de Jordi Tulleuda al Campionat d’Espanya de trial. El taradellenc es va imposar aquest diumenge en la categoria aleví de la prova que es disputava a Azuqueca de Henares (Madrid).

El triomf li dóna plaça per disputar el Mundial de l’especialitat, que es disputarà a Itàlia.

També cal destacar un altre taradellenc que va pujar al podi. Jordi Araque, en categoria elit masculi 26, va acabar en tercera posició. És el mateix resultat que va aconseguir l’any passat i ja és el tercer any consecutiu que aconsegueix medalla als campionats espanyols.

Jordi Araque, tercer.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments