Inici Actualitat Oferta d’activitats de la Mancomunitat aquest estiu per a joves d’entre 13...

Oferta d’activitats de la Mancomunitat aquest estiu per a joves d’entre 13 i 29 anys

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els ajuntaments de Balenyà, El Brull, EMD Sant Miquel de Balenyà, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, han impulsat un any més el programa Estiu Jove 2018.

Aquest està conformat per un seguit d’activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys durant els mesos de juliol, agost i setembre, i ofereix any rere any una programació variada. Les activitats s’han estructurat amb l’objectiu de treballar el temps de lleure dels nois i les noies des d’una perspectiva socioeducativa, així com fomentar la participació, la mobilitat i la interacció del jovent.

Pel que fa a l’oferta formativa, s’han preparat els ja habituals cursos de formació en el lleure infantil i juvenil: un curs de monitors i monitores de lleure, que aquest any es realitza a Tona, i també un curs de premonitors i premonitores que es realitzarà a Taradell. Ambdós subvencionats pels joves empadronats als municipis que formen la Mancomunitat La Plana.

Pel que fa la oferta lúdica s’han organitzat diversos tallers i activitats: tastets de karate, tastets d’acroioga, un torneig d’Scooter als skateparcs de Balenyà, Seva i Tona; un Room Scape a Balenyà i Taradell; Fem-ho jove! a Santa Eulàlia i a Taradell; Bubble football a Sant Miquel de Balenyà; un concurs de talents a Santa Eulàlia de Riuprimer; un curs d’estampació de roba i un Voluntariat digital a Taradell; un taller de Bàsket Beat i el Projecte joves en acció a Tona… I, ja que l’any passat van tenir molt bona acollida, Festes Holy a cada municipi. També s’ha programat l’esperada sortida a Waterworld de Lloret de Mar amb un cost de només 10 euros, ja que aquesta activitat es subvenciona en un 50%.

Podeu consultar tota la programació i les dates d’inscripcions a: www.mancoplana.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments