Inici Actualitat Atropellament a un vianant al centre de Taradell

Atropellament a un vianant al centre de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres cap a quarts de 4 de la tarda s’ha produït un atropellament al centre de Taradell. L’accident ha implicat un vehicle i un vianant, just al pas de vianants que hi ha davant del BBVA.

Segons sembla el vehicle circulava en direcció a la Plaça de les Eres i, per una distracció del conductor, no ha vist que dos vianants creuaven el pas de vianants. Malgrat frenar, el vehicle ha topat amb un dels dos vianants, una jove, que ha hagut de ser traslladada en ambulància fins a l’Hospital General de Vic. Per sort, l’atropellament no ha passat a majors conseqüències, ja que la vianant pateix ferides lleus amb un traumatisme cranioencefàlic, un trau al cap i una fisura en un turmell.

El lloc del succés és especialment perillós, ja que els vehicles aparcats en una banda del carrer dificulten la visió si un vianant comença a creuar el pas. A més, és un carrer força transitat, ja que molts vehicles hi circulen per anar a buscar el carrer Sant Sebastià i sortir del centre del poble en direcció a la rotonda de la T.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments