Inici Actualitat S’inauguren tres camins escolars a Taradell fins al col·legi Sant Genís i...

S’inauguren tres camins escolars a Taradell fins al col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

Els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell han inaugurat aquesta setmana tres camins escolars. Es tracta d’itineraris segurs mitjançant la senyalització de les principals rutes d’accés als centres escolars perquè els nens i nenes puguin anar sols a l’escola, sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària que ajuda a disminuir l’obesitat infantil i potencia la seva autonomia personal.

Tres rutes

Les tres rutes proposades pels alumnes, i pintades per la Brigada Municipal són: una ruta surt de la Plaça de l’Homenatge de la Vellesa (davant la Residència Vilademany), una altra de la Plaça de les Eres, i l’última des de l’entrada de l’urbanització La Roca, finalitzant les tres a l’escola.

L’estrena de les rutes es va fer aquest dimarts al matí amb la presència de l’alcalde, Lluís Verdaguer, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí, conjuntament amb l’alumnat i professors del col·legi. La concentració es va fer a la Plaça de les Eres per fer el camí escolar fins al centre educatiu. Aquest projecte l’han ideat els alumnes de cinquè amb l’ajuda dels tècnics de la Mancomunitat La Plana.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments