Inici Actualitat Es celebra a Taradell la Cloenda dels tallers per a gent de...

Es celebra a Taradell la Cloenda dels tallers per a gent de la Mancomunitat La Plana del curs 2017/2018

0
COMPARTIR

La darrera setmana de juny es donarà per acabat el curs 2017/2018 dels tallers per a gent gran dels Ajuntaments d’Aiguafreda, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa
Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona. Aquests tallers, gestionats pel programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana, tenen una durada de 9 mesos, amb sessions setmanals a cada municipi. Enguany s’han fet de psicomotricitat, estimulació cognitiva, creativitat, català, jocs de taula i lleure/salut, amb un total de participants que ha rondat les 150 persones grans, la immensa majoria dones.

L’acte de cloenda va tenir lloc aquest dimarts 12 de juny a la tarda, a Taradell, que ha estat el poble amfitrió. Persones grans, tècnics, regidors i alcaldes es van desplaçar fins a aquesta població per acomiadar les activitats del curs. Dos autobusos i cotxes particulars van apropar als participants fins al Centre cultural Can Costa i Font i a l’Alzinar de la Roca, espais que van acollir les activitats programades en el marc de la cloenda. Es van organitzar dos grups; un d’ells va iniciar la tarda amb una visita guiada a l’Alzinar de la Roca, seu dels Tonis de Taradell. La visita va anar a càrrec de tres dels seus membres que van mostrar l’exposició de carruatges i eines del camp; transmetent també el treball de recuperació i preservació de tot aquest patrimoni
d’un gran valor històric i cultural.

De forma simultània a la visita a l’Alzinar, l’altre grup de participants va gaudir d’un taller de percussió a càrrec de Jordi Vinyoles i que es va realitzar al Centre cultural Can Costa
i Font. El taller va tenir una gran acollida per part dels assistents que van poder tocar i explorar el ritme amb multitud d’instruments de percussió d’arreu del món. A mitja tarda, els dos grups es van intercanviar per tal que tothom va poder dur a terme les dues propostes. Un cop acabades les activitats, i ja amb tots els participants al centre cultural, la presidenta de la Mancomunitat La Plana, Anna Magem, i els representants polítics de cada població, van lliurar els diplomes acreditatius d’assistència als tallers, i seguidament va tenir lloc el berenar tradicional. Per tancar els grups de psicomotricitat d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer i Tona van pujar a l’escenari per fer una demostració dels exercicis i treball realitzat durant el curs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments