Inici Actualitat La taradellenca Berta Camprubí entra a l’executiva de Jovent Republicà Osona-Lluçanès

La taradellenca Berta Camprubí entra a l’executiva de Jovent Republicà Osona-Lluçanès

0
COMPARTIR

El passat diumenge a la tarda les Joventuts d’Esquerra Republicana a Osona i Lluçanès van celebrar el Congrés Comarcal per escollir la nova executiva per als pròxims dos anys. Entre els joves que l’integren, hi ha una taradellenca, Berta Camprubí, que és la nova secretària d’activisme i campanyes.

El fins ara portaveu, Enric Furriols, continuarà al capdavant després de ser reelegit per unanimitat. Furriols va destacar que “amb l’aprovació dels nous estatuts de l’organització, des del Jovent Republicà d’Osona-Lluçanès obrim una nova etapa pel territori”. Va posar èmfasi en l’objectiu d’atraure noves cares a l’organització “per poder assegurar un relleu en un futur” i “mantenir una bona relació amb altres entitats, partits i associacions de la comarca”.

La resta de l’executiva estarà representada per Mar Coll (Tona), com a Secretària d’Organització; Oriol Comas (Vic), Secretari de Finances; Guillem Dorca (Vic), Secretari de Formació; Maria Güell (Tona), Secretària de la Dona i Igualtat; David Pallarols(Vic), Secretari de Comunicació i Eines 2.0; Marc Tienda (Torelló), Secretari d’Imatge; i Berta Camprubí (Taradell), Secretària
d’Activisme i Campanyes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments