Inici Actualitat S’inaugura l’Arbre dels drets de l’infant davant del parvulari de Les Pinediques

S’inaugura l’Arbre dels drets de l’infant davant del parvulari de Les Pinediques

0
COMPARTIR

Taradell va inaugurar aquest dilluns l’Arbre dels drets de l’infant, una escultura realitzada per alumnes de 3 a 5 anys de l’Escola Les Pinediques i per Guixot de 8. L’escultura, de gran format, està ubicada en un parterre davant del parvulari de Les Pinediques i s’ha fet amb materials recuperats i figures de ferro (reproduccions de dibuixos dels infants de Jordi Vallbona).

Aquesta creació il·lustra el dret al joc, el dret a una llar i a una família i el dret a ser estimat. La iniciativa va sorgir arran d’una visita dels alumnes de l’escola a la fàbrica de Guixot de 8 i es va i iniciar un projecte educatiu que finalitza amb aquesta instal·lació.

La inauguració va comptar amb l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí, i representants dels alumnes i de l’equip directiu de l’escola Les Pinediques.

Foto: Ajuntament de Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments