Inici Actualitat El CP Taradell fitxa Jacint Molera, procedent del Caldes d’OK Lliga

El CP Taradell fitxa Jacint Molera, procedent del Caldes d’OK Lliga

0
COMPARTIR

Fitxatge de luxe per al Club Patí Taradell de cara a la propera temporada a la Primera divisió espanyola. El vigatà Jacint Molera formarà part de l’equip entrenat per Pep Rifà. Molera, conegut com a ‘Tino’, arriba procedent del CH Caldes de l’Ok Lliga després de quatre anys amb el club vallesà.

Serà un reforç molt important, ja que Molera va disputar la passada temporada tots els partits possibles, un total de 30. I, a més, va marcar sis gols. Molera té 27 anys.

En principi, no s’esperen més altes ni baixes i aquesta seria l’única incorporació per la propera temporada. El CP Taradell espera fer un salt de qualitat després de tancar una gran lliga, acabant en cinquena posició i amb opcions d’ascens a l’OK Lliga fins a la penúltima jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments