Inici Actualitat L’Associació de Jubilats de Taradell visita Prats de Lluçanès en l’intercanvi de...

L’Associació de Jubilats de Taradell visita Prats de Lluçanès en l’intercanvi de casals de gent gran

0
COMPARTIR

Una trentena de persones grans del municipi de Taradell van participar de l’intercanvi de casals entre aquest municipi i Prats de Lluçanès el passat dimarts 29 de maig. Aquests intercanvis tenen com a objectiu que les persones grans creïn vincles, intercanviïn
experiències i donin a conèixer els seus municipis.

El programa consta de dues sortides, i en cadascuna d’elles un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant. En aquesta ocasió, l’Associació de Jubilats de Taradell va ser convidada a visitar i conèixer Prats de Lluçanès. Durant tota la jornada, les persones de l’Espai Social de la Gent Gran de Prats de Lluçanès i la seva tècnica de gent gran van estar acompanyant als taradellencs, guiant-los en l’intercanvi i fent-los sentir molt acollits.

L’autobús va conduir als participants fins a l’Espai Social, on es va esmorzar i, posteriorment, va tenir lloc una visita guiada pel centre del poble: la Capella de la Bona Sort, les Tres Fonts i el
Safareig municipal. El grup també es va desplaçar fins al Santuari de Lurdes, podent gaudir d’unes vistes panoràmiques del Lluçanès i de l’entorn. En acabar, els participants van dinar al restaurant Cal Quico. Durant l’àpat l’alcalde i la regidora
de serveis socials de Taradell, Lluís Verdaguer i Araceli Garcia, juntament amb l’alcalde i la regidora de promoció econòmica de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire i Montse Juvanteny, van fer els parlaments. Tos ells varen coincidir a agrair a la gent gran la participació a aquest tipus d’experiències entre municipis i a animant-los a continuar fent-ho en noves ocasions.

Finalment, l’animació de sobretaula va anar a càrrec de la Coral St. Jordi, del grup de teatre PEP i els Jubi’s, que es va fer a l’Espai social de la Gent Gran. L’activitat ha estat organitzada conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, a través del programa de dinamització de gent gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments