Inici Actualitat Els millors esportistes del 2018 reconeguts a Taradell

Els millors esportistes del 2018 reconeguts a Taradell

0
COMPARTIR

La Festa de l’Esport 2018 de Taradell es va tancar diumenge a la tarda-vespre amb el lliurament de guardons als millors esportistes de la temporada 2017-2018. L’acte es va fer al Serrat del Figaró i en total va reconèixer a 13 esportistes taradellencs i tres clubs.

Anna Barfull, en representació del Club Voleibol Taradell

Primer de tot, es va es va reconèixer la creació d’una nova entitat esportiva. Es tracta del Club Voleibol Taradell, que amb un equip infantil femení federat ha competit tot l’any a la segona divisió.

Representants dels quatre equips de pàdel del Club Parc d’Esports

Els equips masculins i femenins de pàdel del Club Parc d’Esports van rebre un guardó pels ascensos asconseguits a la competició comarcal. Un altre equip campió reconegut, va ser el Club Patí Taradell que aquesta temporada ha aconseguit la Supercopa de Catalunya.

Marçal Casadevall, en representació del CP Taradell

No va faltar el guardó a la dedicació a un club, que va ser per Xevi Pedrosa, president del Grup de trialers de Taradell durant molts anys. Al mateix temps es va donar un guardó a la constància, dedicació i passió per l’esport que va ser per Josep Sirisi, vinculat al Centre Excursionista Taradell i participant en multitud de curses i competicions.

Xevi Pedrosa
Josep Sirisi

Meritxell Sánchez i Mireia Sirisi, millors esportistes femenines del 2017, van rebre un premi per haver participat als World Roller Games a la Xina, on van ser vuitenes, i al Campionat d’Europa, on van ser sisenes, en patinatge artístic en la modalitat de shows conjunts.

Meritxell Sánchez i Mireia Sirisi

També es van premiar dues trajectòries. La millor a nivell femení va ser per la jove Irene Serra, genet de raids hípics i que va ser tercera a la Copa catalana de raids en 40 quilòmetres i campiona d’Espanya de les interautonomies de 60 quilòmetres. Mentre que a nivell masculí va ser pel pilot Blai Trias, que va ser tercer a la Dirt Track dels campions i disputa el campionat d’Espanya de velocitat. Els millors esportistes a nivell prebenjamí van ser els germans Marcel Ricart i Aniol Ricart, que es dediquen al trial en bicicleta i al maig van pujar al podi en els campionats de Catalunya.

Irene Serra
Blai Trias

Mentre que a nivell aleví, el premi va ser per Jordi Tulleuda, també en trial, que va ser subcampió als campionats de Catalunya, va guanyar la Copa Barcelona i la Copa Osona infantil i va ser campió d’Espanya aleví.

Els germans Marcel i Aniol Ricart
L’entrenador de Jordi Tulleuda, que no va poder ser-hi perquè competia

També cal destacar que es va reconèixer la trajectòria esportiva d’Albert Pujol, amb podis en multitud de curses de muntanya de renom. I es va reconèixer el títol esportiu de Pere Armengou, que va aconseguir ser el primer a l’estat espanyol en obtenir el títol de mestre Txi-gan.

Albert Pujol
Pere Armengou

Millors esportistes absoluts

En categories absolutes, en l’apartat femení el guardó a millor esportista va ser per la jove Estel Peix, que va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística femenina.

Estel Peix, millor esportista femenina

A nivell masculí, el guardó va ser per Roger Tuneu, que enguany va participar a la Titan Desert 2018 formant part d’un projecte per acompanyar el jove Àlex Roca com a la primera persona amb paràlisi cerebral en participar i que té previst disputar l’IronBike als Alps italians.

Roger Tuneu, millor esportista masculí
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments