Inici Actualitat La cursa d’obstacles acapara el protagonisme a la 10a Festa de l’esport...

La cursa d’obstacles acapara el protagonisme a la 10a Festa de l’esport de Taradell

0
COMPARTIR

La cursa d’obstacles va ser l’activitat estrella de la 10a edició de la Festa de l’esport de Taradell, aquest cap de setmana. La incertesa meteorològica i, sobretot el fet que no fes gaire calor, va fer que se suspengués el tobogan aqüàtic de diumenge al matí que era una de les activitats novedoses d’aquesta edició.

Unes 140 persones van participar dissabte al matí a la 2a Ruta guiada ‘Descobrint el nostre patrimoni cultural’. Els participants van passar per espais com la riera de Taradell i els seus molins i rescloses, diverses fonts i, fins i tot la depuradora, per descobrir la seva història.

Però l’acte estrella va tornar a ser la cursa d’obstacles al voltant del bosc del Pujoló que es va fer el dissabte a la tarda. Hi van prendre part 150 participants, la majoria molt jovenets. Es van fer quatre categories en funció de les edats. Les més participatives van ser fins a 15 anys. Però tots van gaudir de valent superant proves de força, habilitat i superant piscines d’aigua, forats amb aigua, bales de palla, carregar sacs, escalar blocs de palla o nedar per la piscina del Club Parc d’Esports, entre d’altres. Tots ells es van endur un petit detall per haver-hi participat.

L’únic contratemps va ser la suspensió del tobogan aqüàtic i els inflables diumenge al matí perquè no feia massa calor. Aquesta activitat estava prevista al carrer Ramon Pou.

Podeu visualitzar algunes imatges de la cursa d’obstacles en la següent galeria de fotografies:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments