Inici Actualitat El Club Parc d’Esports viu tres ascensos de tres equips de pàdel...

El Club Parc d’Esports viu tres ascensos de tres equips de pàdel que guanyen la promoció

0
COMPARTIR
Femení A de pàdel del Club Parc d'Esports Taradell

Jornada d’ascensos dels equips de pàdel del Club Parc d’Esports de Taradell. Fins a tres equips han pujat de categoria en un matí històric pel pàdel taradellenc. En total, hi ha hagut quatre ascensos aquesta temporada.

Si fa unes setmanes l’equip masculí A va aconseguir l’ascens a Primera divisió comarcal, aquest dissabte ho ha aconseguit l’equip femení A, que havia acabat en segona posició a la Segona divisió comarcal. L’equip taradellenc ha superat en la promoció d’ascens al Voltregà A per 2 a 0. Al primer partit les taradellenques han guanyat per 6-0 i 6-1 i al segon, més igualat, per 6-1, 5-7 i 6-0. Les promocions les disputen el segon classificat d’una categoria contra el penúltim classificat de la categoria superior. Qui guanya puja o manté la divisió.

Hi ha hagut quatre ascensos aquesta temporada: masculí A i B i femení A i B

Femení B de pàdel del Club Parc d’Esports Taradell

Mentrestant, l’equip femení B també ha pujat de categoria. Ho fa de sisena comarcal a cinquena. I ho ha fet també guanyant la promoció contra el Globus Pàdel C per 2 a 0. Al primer partit les jugadores taradellenques han guanyat per 6-1 i 6-4, i al segon partit per 6-4 i 6-1.

La tercera promoció d’ascens del dia, l’ha protagonitzat l’equip masculí B que ha pujat a cinquena divisió comarcal. En aquest cas, ha jugat a les pistes de la Solana D, equip a qui ha derrotat per 2 punts a 1.

Masculí B de pàdel del Club Parc d’Esports Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments