Inici Actualitat Gran actuació d’Unai Luque i Arnau Sánchez en tennis taula a Arbúcies

Gran actuació d’Unai Luque i Arnau Sánchez en tennis taula a Arbúcies

0
COMPARTIR

Els dos jugadors del CPE Taradell que van participar aquest dissabte passat a Arbúcies, en el darrer torneig del Campionat Intercomarcal Escolar de la temporada, van tenir una molt bona actuació.

Unai Luque va ser campió del Nivell C, tot i perdre un partit a la fase de grups, ja que després va poder a superar tots els seus rivals, alguns amb partits molt ajustats, fins a guanyar a Blanca Martín del CTT Roda de Ter per 2 a 0.

Per altra banda, Arnau Sánchez, que debutava al Nivell A, va aconseguir una meritòria vuitena posició final després de sorprendre els seus rivals i ser segon de grup. Ja a les eliminatòries, tot i perdre tots els partits que va jugar, ja va obtenir una gran classificació final.

Amb aquest torneig, la valoració de les actuacions dels jugadors del CPE Taradell que hi han participat (Unai Luque, Izard Morcillo i Arnau Sánchez) ha estat molt positiva, a part de que han anat millorant tant en joc com en resultats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments