Inici Actualitat Tres podis taradellencs a la penúltima prova de la Copa Osona de...

Tres podis taradellencs a la penúltima prova de la Copa Osona de trial 2018

0
COMPARTIR

Tres taradellencs van pujar al podi aquest diumenge a l’Esquirol, en la quarta i penúltima prova de la Copa Osona de trial en bicicleta. Jordi Tulleuda va ser tercer en la categoria R2, mentre que Jordi Povedano va ser segon en la categoria R3 i Aniol Ricart tercer en la categoria prebenjamí.

A l’Esquirol també cal destacar la novena posició de Jordi Araque en categoria elit masculí o Guillem Oliver setè en categoria R1. Altres taradellencs van ser Marc Serra, onzè, en la catgoria R3; Ferran Serra, sisè, en categoria aleví; Marcel Ricart, quart, en categoria prebenjamí; i Guillem Tulleuda, novè, en categoria Open blau.

La cinquena i última prova de la Copa Osona tindrà lloc a Vic el dissabte dia 30 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments