Inici Actualitat L’Inspiring tanca el mes dedicat a la moda amb una desfilada dels...

L’Inspiring tanca el mes dedicat a la moda amb una desfilada dels botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

Punt i final al mes de maig de l’Inspiring, dedicat a la moda. Aquest divendres, últim de mes, hi va haver moltes activitats. La més destacada va ser una desfilada de moda al Passeig Domènec Sert, que va anar a càrrec d’alguns establiments de l’Associació de Botiguers de Taradell, i va comptar amb la col·laboració de l’Escola l’Arpa pintant algunes models.

Anteriorment, al mateix Passeig Domènec Sert es va fer una xerrada sota el títol ‘La cultura d ela moda’, que va anar a càrrec de Meritxell Balmes, experta en estilisme, i Vicenç Mustarós, creador del 080 Barcelona.

Durant tota la tarda a la Plaça de les Eres hi van haver jocs gegants i tallers per als més petits, a càrrec de La Xarranca. I al vespre hi va haver una sessió de dj Lexlay i el seu Happy Tecno.

De cara al mes de juny, l’Inspiring es centrarà en el tema dels esports amb moltes activitats cada divendres, que podeu consultar al nostre apartat d’Agenda. Podeu veure més fotografies clicant a la imatge. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments