Inici Actualitat Albert Pujol participarà per tercer cop a la famosa Zegama-Aizkorri

Albert Pujol participarà per tercer cop a la famosa Zegama-Aizkorri

0
COMPARTIR
Foto: Ivan Torres

El taradellenc Albert Pujol formarà part de la Selecció catalana de curses de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que participarà aquest diumenge a la mítica cursa basca Zegama-Aizkorri. És un dels vuit seleccionats i per ell serà la tercera participació.

La cursa de muntanya forma part del circuit internacional Skyrunner World Series 2018 i concentra els millors corredors de muntanya del món. Transcorre per tres dels cims més alts d’Euskadi: Aratz, Aizkorri i Aketegi. En total compta amb 42 quilòmetres de recorregut i quasi 5.500 metres de desnivell acumulats. Només hi ha 500 places disponibles, malgrat que enguany hi havia unes 8.000 preinscripcions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments