Inici Actualitat S’obren les inscripcions per al 34è Torneig de futbol 5 d’estiu de...

S’obren les inscripcions per al 34è Torneig de futbol 5 d’estiu de Taradell

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns 21 de maig estan obertes les inscripcions per disputar el 34è Torneig de futbol 5 de Taradell, organitzat per la UD Taradell. Fins el 15 de juny o que s’acabin les places es podrà formalitzar la inscripció d’equips al camp de futbol (dimarts, dijous o divendres de 18:30h a 20:30h) o a Esports Estel.

El Torneig es disputarà sobre la nova gespa artificial de Taradell del 25 de juny al 28 de juliol. En l’última edició hi van participar 107 equips i més de 900 jugadors. Les categories participants són: Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil.

Nou sistema de competició

Una de les novetats més importants d’aquesta edició del torneig serà la modificació del sistema de competició. Així, amb l’objectiu que la competició sigui més igualada, es farà una fase per determinar el nivell dels equips i així evitar partits amb golejades molt àmplies.

En una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre i la primera setmana servirà per disputar els partits en forma de lligueta. D’aquí es passarà a una fase 2 on els dos primers classificats de cada grup passaran a la categoria A, mentre que els dos últims ho faran a la categoria B. En aquesta fase cada cateoria tindrà diversos grups (o els que cregui l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final i la fase de consolació tant de la categoria A com de la B.

Aquest sistema es posarà en pràctica en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, sempre en funció dels equips inscrits. En les edats cadet i juvenil el sistema de competició serà el de sempre.

Continua la informació a través d’App

Per segon any, l’organització posa a l’abast de tots els participants una APP a través de la qual es podran consultar resultats, classificacions i es donaran notificacions d’incidències o comunicacions oficials. L’app es pot trobar sota el nom ‘UD Taradell’ per a mòbils i tauletes tant per al sistema iOs com Android. També es podrà seguir l’evolució del torneig via web (www.udtaradell.cat) com en els últims anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments