Inici Actualitat La UD Taradell trenca mala ratxa i guanya a Balenyà

La UD Taradell trenca mala ratxa i guanya a Balenyà

0
COMPARTIR

Triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell al camp del cuer, el Balenyà, aquest divendres en el partit avançat de la penúltima jornada de lliga. Els taradellencs van guanyar per 1 a 3.

Amb un equip titular amb dues novetats destacades, el juvenil Zaca i el jugador del 4a Pau Cassany, la UD Taradel va complir amb l’expedient guanyant davant del cuer. No va ser una victòria sobrada, ja que al primer temps cap dels dos equips va moure el marcador i a la mitja part s’hi va arribar amb l’empat a zero inicial.

Al segon temps, tot va canviar. Als cinc minuts Oriol Oller va obrir el marcador amb el 0 a 1. Però el Taradell no va saber tancar el partit i a falta d’un quart d’hora els locals van fer l’empat a 1. Va ser un miratge, ja que un minut més tard Joel Collell va tornar a donar avantatge als taradellencs. La sentència va arribar a l’últim minut de partit, quan Marçal Sala va fer l’1 a 3.

Amb aquest triomf i a falta d’una sola jornada, la UD Taradell suma 55 punts i es manté entre els sis primers, optant al quart lloc. Recordem que l’última jornada s’avançarà al proper dijous a 2/4 de 9 del vespre a la Roureda davant del Manlleu B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments