Inici Actualitat L’alumna de l’Escola el Gurri Júlia Sáez obté un dels primers llocs...

L’alumna de l’Escola el Gurri Júlia Sáez obté un dels primers llocs a la 23a edició de les Proves Cangur

0
COMPARTIR
Júlia Sáez, primera de l'esquerra, amb la resta d'alumnes participants de l'escola El Gurri

L’alumna de l’Escola El Gurri del barri de Mont-rodon de Taradell, Júlia Sáez, ha estat una dels tres alumnes osonencs que s’han classificat en els primers llocs a la 23a edició de les Proves Cangur de Matemàtiques.

Concretament, va obtenir un ple de puntuació (100 punts) en l’apartat dels alumnes de 6è de Primària, on només 21 alumnes van fer el ple. En aquesta edició 2018 hi van participar més de 113.000 alumnes des de 5è de Primària a 2n de Batxillerat amb l’objectiu de resoldre 20 problemes matemàtics.

El lliurament de premis es va fer al teatre Poliorama de Barcelona el passat dimarts. Com a premi, a part del diploma acreditatiu, podrà participar a finals de juny al Campus Matemàtic Cangur gratuïtament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments