Inici Actualitat Mireia Munmany presenta el llibre ‘La gestió del patrimoni literari’

Mireia Munmany presenta el llibre ‘La gestió del patrimoni literari’

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

Després de la seva tesi sobre la gestió del patrimoni literari català des d’una perspectiva de gènere, la taradellenca Mireia Munmany va presentar aquest dimecres el llibre ‘La gestió del patrimoni literari’. Ho va fer en un acte a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb la presentació que van fer Carme Torrents i Joan Brussosa.

Foto: Biblioteca de Taradell

El llibre ha estat editat per la Universitat Rovira i Virgili i sorgeix, precisament, de la tesi que va presentar al març de 2016, convertint-se en la primera doctora industrial de l’àmbit d’Humanitats. El llibre obre la col·lecció dedicada al patrimoni literari i busca evidenciar la importància de la gestió del patrimoni literari per reconèixer-lo com a propi al si d’una socieetat i reivindicar-ne la seva importància en temes identitaris, de cohesió social i econòmics. La publicació també compara la gestió que es fa a Catalunya i a Anglaterra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments