Inici Actualitat El CP Taradell s’allunya de l’opció d’ascens en perdre contra el SHUM

El CP Taradell s’allunya de l’opció d’ascens en perdre contra el SHUM

0
COMPARTIR

Derrota clara del Club Patí Taradell a casa contra el SHUM en la jornada 24 de la Primera divisió espanyola. Els taradellencs perden opcions a l’ascens a l’Ok Lliga, malgrat que mantenen esperances després de l’empat dels dos equips que té per davant.

Davant del SHUM el partit va costar molt. Els taradellencs no van trobar amb facilitat la porteria rival. Mentre quel SHUM a falta de 10 minuts va desaprofitar un penal. Però a falta de cinc mintus van fer el 0 a 1. I un minut després va arribar el 0 a 2, resultat amb el qual es va anar al descans.

A la represa, el CP Taradell va disposar d’un penal, però Marçal Casadevall no el va aprofitar. En canvi, els visitants van fer el 0 a 3 un minut després. La sentència va arribar en els últims cinc minuts. Primer blava per Eduard Genís i, amb inferioritat, falta directa un minut després pels visitants que van fer el 0 a 4. El gol de l’honor va arribar de penal a falta de tres minuts.

El CP Taradell és sisè amb 37 punts. Està a dos punts del tercer lloc, però només falten dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments