Inici Actualitat Les mascotes, protagonistes de la 10a Festa del Civisme de Taradell

Les mascotes, protagonistes de la 10a Festa del Civisme de Taradell

0
COMPARTIR

Un any més el bosc del Pujoló s’ha omplert de mascotes, totes elles gossos, per participar a la desena edició de la Festa del Civisme de Taradell. La matinal s’ha centrat en un concurs de dibuix ràpid i en una exhibició de mascotes.

L’objectiu de la iniciativa, un any més, és sensibilitzar sobre una correcta tinença dels animals de companyia i de les actituds cíviques que ha de tenir qualsevol ciutadà.

A banda d’una xocolatada popular, els més menuts podien participar al concurs de dibuix ràpid amb premis per als tres millors de diverses categories, segons l’edat. I també han pogut gaudir d’una desfilada amb quasi una vintena de mascotes, on s’ha premiat la més eixerida, la més elegant i la més taradellenca. La companyia La Serpentina ha posat punt i final amb un espectacle.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments