Inici Actualitat L’escola El Gurri present un any més al programa Art i Escola,...

L’escola El Gurri present un any més al programa Art i Escola, que arriba a la 8a edició

0
COMPARTIR
Un nen visiona el projecte de les escoles ZER Guilleries, l'Escola El Gurri de Taradell i l'Escola Els Castanyers. Foto: ACVic Centre d'Arts Contemporànies.

L’Escola El Gurri de Taradell forma part dels 35 centres educatius que han participat a la 8a edició del programa Art i Escola. Aquesta iniciativa, promoguda per ACVic, H. Associació per les les Arts Contemporànies, està dedicada a promoure la presència de l’art a les escoles. Hi han participat uns 3.500 escolars.

La 8a edició, que es va inaugurar dijous, s’ha dedicat tornat a dedicar al tabú. L’exposició mostra diferents lectures i interpretacions que han elaborat els centres educatius segons els seus punts de vista. S’hi poden veure des del vídeo l’Institut de Tona, que va fer un mosaic amb emoticones que no podien ni veure ni escoltar ni parlar fins a la silueta d’una figura que mostra allò que fa por i vergonya d’expressar al estudiants de L’Escola Barnola, d’Avinyó; o bé unes caixes negres que conviden a descobrir els tabús que hi han amagat els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Dr. Ramon Suriñach i de l’Escola Tomàs Raguer, de Ripoll.

La trentena de centres d’educació infantil, primària i secundària són de les comarques d’Osona, Bages, Solsonès, Ripollès, Vallès Oriental i Barcelonès. Divendres es va fer la presentació de la 7a edició.

Un nen visionant el vídeo del projecte de l’Escola Escorial de Vic. Foto: ACVic Centre d’Arts Contemporànies.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments