Inici Actualitat Per segon any la gent gran de Taradell ha pogut participar en...

Per segon any la gent gran de Taradell ha pogut participar en un curs d’aiguagim a l’EAS

0
COMPARTIR

Un grup de persones jubilades del municipi han pogut assistir, durant els mesos de febrer, març i abril, al curs d’Aiguagim organitzat per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament i l’Espai d’Aigua i Salut (EAS), amb el suport de la Mancomunitat La Plana i la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya).

Aquest curset de 10 sessions, amb periodicitat setmanal i totalment gratuït, ha comptat amb la participació de 18 persones. Les sessions, de 45 minuts de duració, han estat dirigides per una professional especialitzada de l’EAS.

En el desenvolupament de les classes sempre es tenen en compte les tres fases de treball, l’escalfament, els exercicis i els estiraments finals i tornada a la calma. Amb el suport de diferents materials com pilotes, matalassos, espumes, cercles, etc. l’activitat esdevé molt més dinàmica i amb variades possibilitats de treball.

La modalitat esportiva d’Aiguagim permet a les persones grans practicar una activitat física en un medi aquàtic adaptat, on els beneficis relacionats són nombrosos. Mitjançant els exercicis es treballa la globalitat del cos, fent especial incís en la respiració, la flexibilitat, la coordinació, el ritme i la relaxació.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es tornarà a realitzar una nova edició del curs per tal de seguir promocionant l’exercici entre la gent gran activa del municipi.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments