Inici Actualitat Els bessons Ricart i Jordi Tulleuda aconsegueixen medalla als Campionats de Catalunya...

Els bessons Ricart i Jordi Tulleuda aconsegueixen medalla als Campionats de Catalunya de trial 2018

0
COMPARTIR
Foto: Trialsport

Tres medalles taradellenques als Campionats de Catalunya de trial en bicicleta, celebrats aquest diumenge a Gualba. Jordi Tulleuda, en categoria aleví, va aconseguir la medalla de plata. Mentre que els bessons Aniol i Marcel Ricart van aconseguir la plata i el bronze, respectivament, en la categoria prebenjamí.

També cal destacar participacions destacades d’altres taradellencs. En la categoria èlit masculí Jordi Araque va aconseguir la quarta posició. Guillem Oliver en categoria cadet va ser vuitè. Jordi Povedano en categoria infantil va ser catorzè. Ferran Serra en categoria aleví va ser catorzè. Guillem Tulleuda en categoria principiant va ser setè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments