Inici Actualitat L’equip masculí A de pàdel de Taradell puja a Primera divisió comarcal

L’equip masculí A de pàdel de Taradell puja a Primera divisió comarcal

0
COMPARTIR

L’equip masculí A de pàdel del Club Parc d’Esports s’ha proclamat camió de Segona divisió comarcal a falta d’una jornada. D’aquesta manera, els jugadors taradellencs han assolit l’ascens a la Primera Divisió.

Aquest dissabte el conjunt taradellenc va guanyar per 3 a 0 davant La Solana B, segon classificat. I ha certificat un ascens immaculat, ja que en 13 jornades no ha perdut cap partit i ha sumat 35 punts.

Cal recordar que el 2016 va assolir l’ascens a Segona Divisió comarcal en guanyar la promoció d’ascens. L’equip taradellenc està integrat per Ferran Arumí, Joan Blancafort, Roger Caballeria, Àngel Codina, Julià Garrote, Quim Molas, Toni Molist,  Marc Muntal, Lluís Pla, Toni Molist, Jordi Pla, Bernat Pladevall, Roger Sala, David Sañé i José Maria Vicente.

El Club Parc d’Esports també té un equip B que milita a la Sisena Divisió i un equip C que està a la Vuitena Divisió comarcal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments