Inici Actualitat Paula Cabrera i Bruna Arumí guanyen el 2n Concurs d’art jove de...

Paula Cabrera i Bruna Arumí guanyen el 2n Concurs d’art jove de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres al vespre es van lliurar els premis de la 2a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell, organitzat pel Servei d’Informació Juvenil El Puntal de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Escola municipal l’Arpa. Els guanyadors de les dues categories han estat Paula Cabrera i Bruna Arumí. El concurs aquest any girava entorn del tema de la música

Premi Categoria A: Paula Cabrera

En la categoria A per a participants de 13 a 17 anys, el premi a la millor obra va ser per Paula Cabrera amb una escultura recreant el poder de la música per abastir tot el món. En aquesta categoria, on hi van participar 11 obres, també es va donar dos accèssits per a Laura Brullet amb una obra en aquarel·la i Marçal Blancafrot per una de pintura.

Premi Categoria B: Bruna Arumí

En la categoria B, per a participants de 18 a 30 anys, hi va haver 6 obres. Bruna Arumí amb una il·lustració on qui toca música viu en una realitat en colors va endur-se el premi a la millor obra. Els dos accéssits van ser per Anna Aparicio amb una serigrafia i Bernat Cedó amb una fotografia.

Els dos premis a les millors obres es van endur 150 euros, mentre que cada accéssit se’n va endur 50.

Com a novetat, en aquesta segona edició, també es va donar un premi per votació popular. Hi van votar 80 persones. Per potenciar que la gent votés, es va sortejar un val de 25 euros per gastar entre els comerços de l’Associació de Botiguers de Taradell. L’obra guanyadora va ser l’aquarel·la de Laura Brullet, que també es va endur un val de 25 euros

El lliurament dels premis es va fer a la Plaça de les Eres, en el marc de l’Inspiring. El jurat estava format per la pintora Imma Parés, el dibuixant Guillem Gonzalo, la fotògrafa Sílvia Pujols, i Gemma Codina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments