Inici Actualitat L’atur d’abril de 2018 a Taradell registra una nova baixada

L’atur d’abril de 2018 a Taradell registra una nova baixada

0
COMPARTIR

Per segon mes consecutiu la taxa d’atur a Taradell ha baixat. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, aquest passat mes d’abril va baixar en 7 persones, fins a un total de 232 taradellencs sense feina. La dinàmica positiva fa que si es compara respecte a fa un any, actualment hi hagi menys aturats. A l’abril de 2017 hi havia 243 taradellencs registrats sense feina.

A nivell osonenc la disminució ha estat considerable. Un total de 205 persones han trobat feina, situant la taxa d’atur en 7.535 persones. Fa un any, hi havia 8.371 osonencs sense feina.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica