Inici Actualitat El CP Taradell cedeix un empat a casa contra el Mataró

El CP Taradell cedeix un empat a casa contra el Mataró

0
COMPARTIR

Empat a 2 entre el CP Taradell i el Mataró aquest dissabte a la tarda en partit de la Primera divisió espanyola d’hoquei patins. En un matx molt igualat, els taradellencs no van poder aconseguir el triomf per continuar somiant amb l’ascens.

Els mataronins es van avançar a l’equador del primer temps. Però el CP Taradell va reaccionar ràpid. Quatre minuts més tard, Marçal Casadevall feia l’empat a 1. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Només començar, el CP Taradell va portar la iniciativa i en una jugada ràpida d’atac, Marc Soler avançava els taradellencs. Amb avantatge, a l’equador de la segona meitat el CP Taradell va poder ampliar el marcador en una falta directa que Dani Rodríguez no va aprofitar. En canvi, el Mataró a cinc minuts pel final va fer l’empat a 2 i poc abans del final va disposar d’una falta directa per guanyar. Però no la va aprofitar.

A falta de tres jornades, els taradellencs sumen 37 punts i es situen en cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments