Inici Actualitat Blai Trias acaba segon a la prova inaugural del Dirt Track de...

Blai Trias acaba segon a la prova inaugural del Dirt Track de Campions 2018

0
COMPARTIR
Foto: Armand J.Abello

El jove taradellenc Blai Trias va aconseguir aquest passat dissabte la segona posició a la prova inaugural del Dirt Track de Campions 2018, que es va disputar al Rancho Canudas de Gironella.

Trias, dins l’estructura de l’Honda Racing Team, va aconseguir la segona psoició als entrenaments. Per això, en la primera cursa ja va estar entre els primers. En la segona i tercera cursa va patir dues caigudes quan lluitava per la primera posició. Al final, amb els punts sumats va aconseguir la segona posició final.

La propera cursa del Dirt Track de Campions serà a Olost el 12 de maig. Recordem que a l’octubre passat, Blai Trias es va proclamar campió de la Copa catalana de promovelocitat en categoria PromoRacc1 dos temps.

Foto: Armand J.Abello
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments