Inici Actualitat Els bessons Ricart pugen al podi a la prova de Taradell de...

Els bessons Ricart pugen al podi a la prova de Taradell de la Copa Osona de trial

0
COMPARTIR

Taradell va acollir aquest diumenge la tercera prova puntuable de la Copa Osona de trial en bicicleta 2018. Els germans bessons, Marcel i Aniol Ricart, van ser els únics taradellencs que van pujar al podi.

En Marcel va ser segon, mentre que l’Aniol va acabar tercer en la categoria prebenjamí.

Altres taradellencs participants van ser Guillem Tulleuda (7è) en categoria Open Blau, Carlos Terricabras (18è) en categoria principiant, Ferran Serra (7è) en categoria aleví, Marc Serra (13è) i Jordi Povedano (4t) en categoria R3, Jordi Tulleuda (5è) en categoria R2, Guillem Oliver (7è) en R1 i Jordi Araque (8è) en èlit masculí.

ui els bessons han fet segon i tercer, però s´han invertit: en Marcel segon i l´Aniol tercer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments