Inici Actualitat El CP Taradell sorprèn al líder, el Calafell, i es situa en...

El CP Taradell sorprèn al líder, el Calafell, i es situa en la lluita per l’ascens

0
COMPARTIR

Triomf de prestigi del Club Patí Taradell a la pista del líder de la Primera divisió espanyola, el Calafell. La derrota dels líders ha suposat un canví de líder a favor del Sant Cugat. A més, la victòria del CP Taradell fa que l’equip entri en la lluita per l’ascens a l’Ok Lliga, ja que està a un sol punt del tercer classificat, l’Alcobendas.

En el partit d’aquest dissabte al vespre, els taradellencs van estar molt eficaços a nivell defensiu i no van concedir cap gol al Calafell. Marçal Casadevall va fer l’únic gol del partit a falta de 9 minuts pel descans.

L’equip local va pressionar moltíssim en els últims minuts. A falta de 9 minuts va disposar de superioritat per una blava taradellenca, però no van aprofitar una falta directa. Albert Dalmau vol entonat durant tot el partit, va desfer qualsevol ocasió local. Patint, el CP Taradell va poder mantenir el resultat i sumar ja 37 punts per pujar fins a la quarta posició a falta de 4 jornades per tancar la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments