Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell reubica l’espai solidari a l’edifici del Sindicat

L’Ajuntament de Taradell reubica l’espai solidari a l’edifici del Sindicat

0
COMPARTIR

L’antic edifici del Sindicat és des d’aquest dijous la seu de l’espai solidari de Taradell. Aquest habitatge, situat al carrer de l’Església, que havia acollit espais de l’escola L’Arpa, servirà per ser la ubicació definitiva de l’Espai Solidari.

El motiu és que es fa el trasllat perquè l’anterior ubicació, l’antic dispensari del carrer Ramon Pou, s’ha d’enderrocar per construir-hi habitatges tutelats. L’edifici del Sindicat estava en desús des que les aules de l’escola municipal L’Arpa es van traslladar a l’edifici de l’escola bressol La Baldufa.

Després d’alguns treballs de reforma i adaptació per complir amb normativa d’accessibilitat, el Sindicat o nou Espai Solidari té diferents espais. A la planta baixa hi ha la seu Càritas amb dos espais diferenciats. En un Càritas rober (que estava al carrer Ramon Pou) i en l’altre, Càritas aliments (que tenia el magatzem a can Costa). D’aquesta manera, s’unifica la logística en un mateix lloc.

A la primera planta hi ha les seus d’Osona contra el càncer i Som Dones, que estaven al dispensari, i que tenen espais més grans. En aquesta primera planta també hi ha una aula polivalent, que servirà per impartir-hi els cursos de català que es fan des de l’Àrea Social de l’Ajuntament. També servirà per algunes classes de l’escola de música. Cal destacar que s’ha instal·lat una cadira mecànica perquè gent amb mobilitat reduïda pugui accedir al primer pis.

Aquest dijous a les 7 de la tarda es fa una jornada de portes obertes per qui vulgui veure els nous espais i instal·lacions. A l’acte hi assistiran representants de Càritas, Osona contra el càncer i Creu Roja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments