Inici Actualitat El CP Manlleu supera clarament al CP Taradell en el derbi de...

El CP Manlleu supera clarament al CP Taradell en el derbi de la Primera divisió espanyola

0
COMPARTIR

El derbi entre el CP Taradell i el CP Manlleu se’l va endur de forma clara l’equip visitant. Els manlleuencs van superar per 1 a 6 als taradellencs després d’un mes sense competició.

I és que el CP Manlleu, que arribava al partit per sota a la classificació, va sortir molt dominador i va portar el pes del partit en els primers minuts. Així, després de diferents intents i oportunitats i de fallar un penal, l’1 a 0 va arribar al minut 5 obra de Marc Prat. A falta de 10 minuts va arribar el 0 a 2 de Pol Molas i després d’una blava a Dani Rodríguez a falta de cinc minuts i mig el 0 a 3 en la falta directa transformada per Marc Prat. A més, un minut després David Martí va fer el 0 a 4. Un resultat al descans, que va marcar la resta de partit.

Amb aquest resultat condicionant, va començar el segon temps on el CP Taradell va intentar reduir diferències ràpidament. Però l’1 a 4 no va arribar fins a l’equador del segon temps, per mitjà de Marc Soler. Els taradellencs van arriscar més buscant acostar-se en el marcador, però el CP Manlleu va sentenciar en els últims cinc minuts amb dos gols, de Roc Pujadas i Marc Prat.

La derrota fa que el CP Taradell baixi fins a la sisena amb 33 punts a falta de cinc jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments