Inici Actualitat La UD Taradell perd el partit ajornat al camp del Joanenc amb...

La UD Taradell perd el partit ajornat al camp del Joanenc amb 9 jugadors quasi una hora

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 0 de la UD Taradell de Tercera Catalana al camp del Joanenc, en el partit de la jornada 26 que havia estat ajornat per la pluja. Els taradellencs van jugar quasi una hora de joc amb només 9 jugadors a causa de dues explusions directes.

El partit va quedar marcat per aquestes circumstàncies, ja que la primera expulsió amb vermella directa va arribar a la mitja hora de joc en una entrada de Joan Canó. Només cinc minuts més tard, Honda també veia la vermella directa per un cop a un contrari. Tot i això, els taradellencs van arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

El primer gol dels locals va arribar en els primers minuts de la represa. El Taradell va aguantar fins a un quart d’hora del final quan va arribar el 2 a 0 definitiu. L’equip taradellenc juga aquest diumenge al camp del Pradenc i recuperarà Marçal Sala, després d’un partit de sanció, però tindrà les baixes dels dos expulsats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments