Inici Actualitat Es fan canvis de sentit en alguns carrers propers a la zona...

Es fan canvis de sentit en alguns carrers propers a la zona esportiva

0
COMPARTIR

Fruit de reunions entre l’Ajuntament de Taradell i els veïns de la zona esportiva a partir d’aquesta setmana es modificaran els sentits de circulació d’alguns carrers. Tal i com es pot veure a la imatge, el principal canvi és que canvien els accessos cap al camp de futbol des de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer.

Així, a partir d’aquesta setmana el Carrer Guifré el Pilós passa a ser d’entrada en direcció al carrer Sant Jordi. Mentre que el carrer Puigmal (que era d’entrada) passa a ser totalment d’un sol sentit i de sortida cap a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer des del carrer Sant Jordi.

Finalment, el carrer de les Abelles serà totalment d’un sol sentit i venint del carrer Guifré el Pilós tindrà direcció cap al pavelló d’esports.

Les modificacions es fan després de consensuar-ho amb els veïns i amb l’objectiu de millorar la mobilitat i circulació de la zona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments